Premier League-klubbarna utmanar Real Madrid om Dembele

Premier League-klubbarna utmanar Real Madrid om Dembele

Den franske anfallaren är jagad

Det franska stjärnskottet Moussa Dembele är redan eftertraktad på transfermarknaden, trots att det var först i Celtic, som han anslöt till under sommaren, som han kom fram som en riktig stjärnanfallare, och Real Madrid sägs vara extremt intresserade med flertalet Premier League-klubbar hack i häl.

Celtic lyckades i somras att värva en blivande stjärna, och det bästa var att de värvade honom utan att betala någonting. Nu värderas Moussa Dembele upp till 40 miljoner pund och några av de största klubbarna i Europa rycker och sliter i 20åringen, ivriga att få hans signatur på ett kontrakt.

Enligt Sunday Express skall Real Madrid, Chelsea, Manchester United och Manchester City alla vara redo att punga ut det som behövs för att få värva den unge talangen. Dembele, som tidigare spelade i Paris Saint-Germains akademi och var en stjärna där, har blommat ut än mer sedan han lämnade Fulham för att gå till skotska Celtic på ett fyraårskontrakt. Han har redan gjort 15 mål i alla turneringar, bland annat två mot Manchester City i Champions League och fyra stycken under två Old Firm derbys .

Real Madrids tränare Zinedine Zidane har liknat honom vid världsstärnor som Cristiano Ronaldo och Thierry Henry och den franske legenden vill gärna se talangen hos de spanska jättarna. De planerar att erbjuda Celtic en möjlighet att låna tillbaka anfallaren till skottarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply