Pedro förlänger med Chelsea

Pedro förlänger med Chelsea

Skriver nytt kontrakt med London-laget

För spanjoren Pedros del så verkar det bli minst ett år till i Chelsea. För enligt honom och klubben själva så har spanjoren nu valt att förlänga kontraktet med ett år inför den här säsongen.

Vad det gäller Pedro så har den spanske anfallaren lyckats med 28 mål på 131 matcher. Det är ingen statistik som bländar, och faktum är ju att den förre Barca-spelaren har kritiserats ganska rejält ibland.

Men samtidigt har även haft flera bra stunder. Det är något Sarri, klubbens nya tränare, verkar ha snappat upp. Och därför ger han nu Pedro chansen till ett extra år på kontraktet, som gör att att det nu sträcker sig fram till sommaren 2020.

Många spelare kan lämna

SE HÄR: Vinnarodds NHL

Chelsea FC hade ju minst sagt tuff säsong i fjol när de slutade femma. Något som i sin tur gör att de inför den kommande säsongen inte kommer att få spela i Champions League. Just därför fruktar många spelare att de största spelarna kommer att lämna klubben.

Det är förstås inte omöjligt, och framför allt är det många som väntar på att Eden Hazard ska lämna för Real Madrid. Men för Pedros del, som även han ryktats på väg bort, så blir det i alla fall minst en säsong till i klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply