Officiellt: Pedro och Willian förlänger med Chelsea

Officiellt: Pedro och Willian förlänger med Chelsea

Duon har tidigare uppgetts vara på väg bort från Stamford Bridge vid månadsskiftet. Nu står det klart att både Pedro och Willian stannar säsongen ut i Chelsea.

Då coronapandemin satt stopp för nästan alla fotbollsligor har kontraktssituationen blivit en svår nöt att knäcka för klubbarna. Spelarna som sitter på utgående kontrakt har endast skrivit på till och med 30 juni, men Premier League håller på under ytterligare några veckor. En duon som satt på utgående kontrakt med Chelsea är Pedro Rodríguez och Willian, nu står det dock klart att de båda stanna i klubben säsongen ut.

Chelsea bekräftar på sin officiella hemsida att de båda spelarna stannar i klubben till säsongsavslutningen. Det är dock oklart vad som händer när The Blues spelat sin sista match för säsongen. Både Pedro och Willian har tidigare uppgetts vara på väg bort från Stamford Bridge, något som fortfarande är möjligt.

Denna säsong har det blivit två mål och tre assist på 18 matcher för Pedro i Chelsea. Willian har stått för sju mål och sex assist på 38 matcher.

Chelsea ligger för närvarande på fjärde plats i Premier League. En placering som innebär spel i Champions League nästkommande säsong.

SE ÄVEN: Uppgifter: Dortmund överens med Meunier

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply