bet365

Officiellt: Malouda får ny klubbadress

Florent Malouda till Indiska superligan

Efter att ha spenderat en säsong i FC Metz flyttar nu fransmannen från Ligue för spel i den indiska superligan där han skrivit på för Delhi Dynamos.

Den före detta Chelsea-spelaren Florent Malouda har skrivit på för en ny klubb. Efter att ha tillbringat de två senaste säsongerna i Trabzonspor och FC Metz har nu spelaren kommit överens om en flytt till Indien där han kommer att spela den kommande säsongen. Malouda är ett av många större namn som klubbens tränare Roberto Carlos har värvat till klubben. Den brasilianske legendaren tränare förra säsongen Akhisar Belediyespor i turkiska Süper Lig men har nu flyttat till Indien för att prova på ett nytt äventyr i sin tränarkarriär som han inledde 2010 genom att träna Sivasspor i ett år.

Den indiska ligan inleds 4 oktober och förutom Malouda har man även gjort klart med John Arne Riise samtidigt som man ryktas vara i slutförhandlingar med ElfsborgAnders Svensson om en flytt.

I premiären åker man till hamnstaden Goa för att möta ett lag som tränas av en annan brasiliansk legendar, nämligen Zico. 62-åringen är tränare i Football Club Goa.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365