Officiellt: Chelsea förlänger med Mourinho

Portugisen förlänger med Chelsea fram till 2019

José Mourinho, 52, stannar i Chelsea i ytterligare fyra år. De regerande Premier League-mästarna meddelade under fredagen att portugisen skrivit på ett nytt kontrakt till 2019.

Under lördagen drar Premier League i gång igen efter några månaders uppehåll. De regerande mästarna, Chelsea, tar emot Swansea hemma på Stamford Bridge i den sena lördagsmatchen med avspark 18:30. Klubbens manager, den 52-årige portugisen José Mourinho, ledde laget till titeln förra säsongen och får nu fortsatt förtroende.

På fredagskvällen meddelade Chelsea nämligen på klubbens officiella hemsida att de kommit överens med Mourinho om ett nytt fyraårskontrakt som sträcker sig till juni 2019. Ett beslut som portugisen själv var mycket nöjd med:

”Viktigt att vi har den här kontinuiteten”

– Om klubben är lycklig så är jag lycklig, berättade Mourinho till Chelseas officiella hemsida. Jag tycker att det är en normal sak för mig att skriva på ett nytt kontrakt. Det är viktigt att vi har den här kontinuiteten och jag hoppas att vi kan njuta av mer framgång i framtiden – för supportrarna, spelarna och klubben.

Förutom att ta hem ligatiteln förra säsongen, Chelseas första på fem år, så ledde Mourinho också laget till en titel i Capital One Cup (mer känd som ligacupen) efter finalsegern mot Tottenham i mars.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365