Officiellt: Cesar Azpilicueta förlänger med Chelsea

Officiellt: Cesar Azpilicueta förlänger med Chelsea

Nytt kontrakt för Azpilicueta

På tisdagsmorgonen står det klart att Chelsea förlänger kontraktet med Cesar Azpilicueta. Försvararen stannar därmed på Stamford Bridge till och med sommaren 2022.

I Augusti 2012 lämnade Cezar Azpilicueta franska Marseille för att skriva på för Chelsea. Den engelska huvudstadsklubben betalade då drygt 8,8 miloner euro för spelarens tjänster. Det har blivit en framgångsrik tid för spanjoren på Stamford Bridge och nu står det klart att han skrivit på ett nytt kontrakt med The Blues.

På sin officiella hemsida skriver Chelsea att man är överens med ‘Azpi’ om ett nytt avtal. Det nya kontraktet sträcker sig över drygt 3,5 säsong vilket innebär att 29-åringen nu har kontrakt till och med sommaren 2022 med Chelsea.

– Jag är väldigt glad över att stanna i Chelsea ytterligare tid. Sen jag kom hit har jag känt glädje och ansvar för att spela för klubben, fansen och varje gång jag spelar försöker jag göra mitt bästa. Förhoppningsvis finns det mycket kvar att göra och behålla Chelsea där de hör hemma, säger ytterbacken.

SE ÄVEN: Chelsea löner och kontrakt 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply