bet365

Uppgifter: Neymar nobbar Real Madrid

Brassen vill förlänga med Barcelona

Under söndagen dök det upp rykten i spansk press som placerade Neymar i Real Madrid. Men enligt källor nära brassen vill han istället underteckna ett nytt kontrakt med Barcelona.

Inför säsongen 2013 gjorde Real Madrid flera försök att värva Santos superstjärna Neymar. Istället föll hans val på rivalen Barcelona, där mittfältaren gjort stor succé sedan han anslöt sig. Under hösten har 23-åringen stått för 16 mål på 17 matcher och sitter på ett kontrakt med den katalanska storklubben ytterligare två säsonger till. Men enligt uppgifter ska Real visa intresse på nytt.

Kan ersätta Cristiano Ronaldo

Under söndagen skrev spanska AS att ”Los Blancos” president Florentino Perez tänker göra ett nytt försök att värva den brasilianske landslagsmannen. Man ska förbereda sig på att betala utköpsklausulen som ligger på 190 miljoner euro för att köpa loss spelaren, där han sägs erbjudas en årslön på 15 miljoner euro.

För att göra utrymme åt Neymars kostnader beräknas man göra sig av med Cristiano Ronaldo inför nästa säsong, som kopplas ihop med en flytt både till Paris Saint-Germain och Manchester United.

Vill förlänga kontraktet

Men idag uppger Sport att Barca-spelaren nobbar den spanska huvudstadsklubben. Det är allt mer sannolikt att han kommer att förlänga sitt kontrakt fram till år 2021, skriver tidningen. Samtidigt ska Manchester City och Chelsea vara högst angelägna av att locka till sig stjärnan när sommarens transferfönster öppnar. Om det blir en fortsättning hos katalanerna eller inte återstår att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply