Mikel vill stanna i Chelsea

Trots tidigare uppgifter om att han vill lämna klubben så har han nu sagt att han vill inte har några som helst planer på att lämna Chelsea.

John Obi Mikel har spelat i Chelsea sedan sommaren 2006 men har aldrig riktigt varit ordinarie. Han har självklart startat någon match lite nu och då, men oftast har han fått agera inhoppare. Han har sällan klagat, tills nu i sommar. Enligt uppgifter nu i sommar så ska John Obi Mikel ha velat lämna Premier League-mästarna, men nu kommer det nya uppgifter angående det.

”Har inga planer på att lämna”

Trots intresse från klubbar som Fenerbahce och Al Ain har nigerianen nu sagt att han kommer stanna i London-klubben i minst två år till. Hans kontrakt går ut sommaren 2017 och enligt Daily Mail ska han ha sagt att han kommer spela kvar i Chelsea åtminstone kontraktstiden ut.

– jag vill stanna och tränaren vill att jag ska stanna. Jag har två år kvar här och jag trivs. Chelsea är som min familj så varje gång jag kommer till jobbet är det som att träffa familjen. Jag känner alla spelare och alla i ledningen så det kommer bli jobbigt att lämna när mina två år är slut, men vi får se vad som händer. Jag vill spela klart mina två år, säger John Obi Mikel enligt Daily Mail.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply