Manchester United och Chelsea ute efter Marquinhos

Manchester United och Chelsea ute efter Marquinhos

Manchester United och Chelsea ute efter PSGs backtalang

Manchester United och Chelsea vill värva mittbacken Marquinhos från PSG. Brasilianaren drömmer att en dag få spela i Premier League.

Manchester United försökte redan i januari få över Marquinhos till England men då blev det ingen affär, Chelsea sägs också vara intresserade av talangen, enligt Daily Star. Marquinhos har uttryckt att det är en dröm att få spela i Premier League. 

Premier League är en konkurrenskraftig liga och där finns inte ett enda dåligt lag. Jag tycker det är världens bästa liga, enligt Marquinhos.

-Jag tror att det är varje spelares dröm att spela i Premier League, jag försöker bara ta de rätta stegen i min karriär. Framtiden får utvisa vart jag hamnar sen.

-Jag fokuserar bara på PSG just nu men det hade varit fantastiskt om jag hade fått chansen att spela i Premier League en dag.

”Tredje valet bakom landsmännen”

Marquinhos är tredje valet bakom sina landsmän Thiago Silva och David Luiz, det har spätt på ryktena om en flytt för 21-åringen som inte får mycket speltid i PSG.

Barcelona har också vid flertalet gånger försökt värva mittbacken, spelaren själv utesluter inte en flytt till Spanien.

Marquinhos kom till PSG från Roma sommaren 2013 för en summa på 23.5 miljoner pund. På 29 framträdanden i år har brasilianaren gjort 1 mål.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply