Man City v Chelsea – riskfritt liveoddserbjudande

Manchester City vs Chelsea - gratis riskfritt liveodds erbjudande

Ett riskfritt liveoddserbjudande hos bet365

Man City möter Chelsea i Premier League nu på söndagen den 16 augusti och bet365 har ett fantastisk liveoddserbjudande för att öka spänningen ytterligare. Placera ett bet före avspark på Man City vs Chelsea matchen och bet365 ger dig ett riskfritt liveoddsspel med samma insats på den stora matchen.

För att kvalificera sig för ett riskfritt liveodds spel ska du placera ditt bet före avspark och när matchen startar så placerar du ett ytterligare bet på någon av liveoddsspelen. Ifall du förlorar ditt första liveoddsbet så kommer bet365 att återbetala din insats med upp till samma belopp som ditt bet före avspark (max återbetalning 250 kr.

Få ditt riskfria spel här!

Ifall du satsar mer än ett livoddsbet på samma spelkupong så kommer ditt riskfria spel att vara den som är först på spelkupongen. Alla satsningar måste vara betalda och satsningarna sker på vanligt sätt och alla spel som helt eller delvis cashats ut är undantagna från detta erbjudande.

Över 70 liveodds spelmöjligheter tillgängliga under matchen

Som alltid kommer det att finnas en hel del att välja på med över 70 liveoddserbjudanden under hela spelet, såsom nästa mål, mål i matchen, hörnor, halvtidsresultat, heltidsresultat och mycket mer.

Med ett brett utbud av före matchen och liveoddserbjudanden och ett fantastisk riskfritt spelerbjudande så kan du få ett stort värde på din betting hos bet365.

Få ditt riskfria spel här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply