bet365
bet365

Jose Mourinho vill värva Willian

bet365
Jose Mourinho vill värva Willian

Vill jobba med mittfältaren igen

Manchester Uniteds tränare José Mourinho uppges vilja jobba tillsammans med Willian igen, vilket skulle innebära att han behöver locka honom från Chelsea, men Londonklubben är svårflörtade och kommer inte att släppa mittfältaren i första taget.

José Mourinho, Manchester Uniteds nye tränare sedan i somras, har ögonen på sin före detta spelare Willian, som fortfarande spelar i Chelsea FC. De båda jobbade tillsammans då Mourinho tränade Chelsea förra gången, mellan 2013 och 2015, och det var ett samarbete som fungerade bra. Den portugisiske tränaren är nu intresserad av att återuppta detta samarbete och värva över spelaren till Manchester United, det rapporterar TMW, då han tror att den brasilianske mittfältaren skulle kunna bidraga med sina kvalitéer och göra laget bättre.

Den brasilianske mittfältaren har spelat i Chelsea sedan 2013, då han kom från Anzhi Makhachkala, innan dess spelade han i den ukrainska storklubben Shakhtar Donetsk och karriären började i brasilianska Corinthians. I Londonklubben har han vunnit Premier League och ligacupen, medans han fick vinna ukrainska Premier League fyra gånger. Han har även haft äran att representera sitt land Brasilien i landslagssammanhang, bland annat VM 2014 och Copa America.

Chansen att Chelsea låter Willian lämna klubben är dock ganska otrolig, speciellt då det handlar om en rivaliserande Premier League-klubb, då de är mycket nöjda med brasilianaren och han sitter på ett kontrakt till juni 2020. Att han skulle lämna Londonklubben i januari ser därmed ganska otrolig ut, även om Mourinho är bra på att övertala folk.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365