bet365

Jose Mourinho storstädar i Manchester United – 12 spelare kan lämna

bet365
Jose Mourinho storstädar i Manchester United - 12 spelare kan lämna

Manchester United kan göra sig av med hela 12 spelare

Enligt spanska El Confidencial finns det en lista med hela 12 namn med spelare som Jose Mourinho inte räknar med i sin trupp till nästa säsong.

Jose Mourinho kommer träna Manchester United nästa säsong och efter två säsonger där laget inte nått upp till förväntningarna finns det flera punkter som portugisen måste förbättra. Det första som den före detta Chelsea och Real Madrid-tränaren kommer göra är att rensa i spelartruppen och enligt El Confidencial kan hela 12 spelare komma att lämna Old Trafford i sommar.

Juan Mata, Ander Herrera, Memphis Depay, Bastian Schweinsteiger, Marouane Fellaini,Ashley Young, Michael Carrick, Marcos Rojo och Sergio Romero sägs vara namnen på spelarna som inte ska ha någon framtid på hos Eastlandsklubben samtidigt som Luke Shaw kan komma att lånas ut och Matteo Darmian och Antonio Valencia framtid är osäker i klubben.

Zlatan Ibrahimovic så gott som klar

Jose Mourinhos första nyförvärv som tränare för Manchester United ser ut att bli Zlatan Ibrahimovic. Svensken sägs ha skrivit på ett kontrakt med klubben under helgen och kommer med största sannolikhet att tillbringa nästa säsong på Old Trafford med option på ett andra år.

Lönen för Zlatan Ibrahimovic i Manchester United sägs komma att ligga på 250.000 pund i veckan samtidigt som han får en sign on-bonus på 8 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply