bet365

José Mourinho planerar för framtid i annat land

José Mourinho börjar planera sitt avgångsvederlag

Det blir fler och fler blåsväder för José Mourinho efter den extremt svaga säsongsinledningen. Nu börjar portugisen planera sitt avgångsvederlag, det vill säga vad han vill ha av Chelsea ifall han får sparken.

Säsongsinledningen har varit Chelseas värsta på över 20 år och det är kanske ännu värre än vad siffrorna säger med tanke på att Chelsea är regerande mästare. José Mourinho har varit den som tagit det hela värst och han har svingat både till vänster och höger i ren desperation. Strålkastarljuset är dock fortfarande på José Mourinho vad han än gör och det går till och med rykten om att Chelsea kommer sparka portugisen.

Chelseas klubbledning, med Roman Abramovich i spetsen, sägs också ha börjat leta ersättare till Mourinho. Det har gjort att Mourinho själv har börjat inse hur illa hans egna situation egentligen är och att han faktiskt kan bli sparkad på riktigt. Därför har han börjat förhandla sitt avgångsvederlag uppger The Independent.

Vill ha närmre 400 miljoner

Det är inte lite Mourinho vill ha heller. Om Mourinho skulle få sparken kommer han att kräva 390 miljoner kronor av Chelsea, det är så mycket han hade fått i lön under sina resterande fyra år i klubben. The Independent uppger också att Mourinhos representanter har börjat föra lösa förhandlingar med Paris Saint-Germain och Inter om att eventuellt träna dem i framtiden.

Mourinho uppges dock trivas så bra i London att han inte har någon brådska att hitta ett nytt tränarjobb om han skulle få sparken. The Independent hävdar att 52-åringen skulle kunna tänka sig att jobba som TV-expert ifall han får sparken. Det skulle onekligen bli en intressant studio om Mourinho är med.

 

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply