bet365

John Terry: ”Vill fortsätta spela ett par år till”

bet365
John Terry: "Vill fortsätta spela ett par år till"

John Terry  har inte tänkt på att sluta än

Chelsea FC:s mycket välkände mittback John Terry, som tillbringat hela sitt liv i Londonklubben, har under det senaste året fått se sig själv på sidlinjen under Antonio Conte, vilket har lett till tankar om att byta klubb, men han är säker på att han vill fortsätta spela ett par år till.

John Terry, Chelseas mittback sedan 1998 i princip, har inte fått spela särdeles mycket sedan den nye tränaren Antonio Conte anlände. Redan förra året blev Terry bortprioriterad, under Guus Hiddink, men med Conte har det varit snäppet värre och försvararen har erkänt att han har övervägt andra alternativ för att kunna få speltid, då han inte känner sig slut som spelare ännu.

– Jag vill fortfarande spela ett par år till, huruvida det är här i Chelsea eller någon annanstans utomlands, det vet jag inte. Det är en möjlighet, sade han enligt den engelska tidningen The Daily Star.

– Jag har ett kontrakt med Chelsea för denna säsongen och sen får vi se efter det. Jag gör mina tränarlicenser. Jag vet inte om jag vill vara en tränare men jag vill göra mina licenser och klara det.

– När jag ser andra lag vinna det (Premier League-titeln), det får mig att känna mig arg, det får mig att känna mig sjuk, det känns som att du har svikit alla. Jag är där jag är idag på grund av den hungern. Det fanns bättre spelare när jag var yngre men jag ville det mer. Det är fortfarande där idag, vid 35 års ålder. Du saknar den känslan av att vara mästare, vara den bäste. Inget kan någonsin ersätta det. Som spelare, i slutet av säsongen, när du ser ett annat lag som vinner det, jag kan inte ens kolla, det gör ont, avslutade Terry.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply