bet365

John Terry betalar supporters begravning: ”helt förstörd”

John Terry betalar supporters begravning: ”helt förstörd”

Träffade den unge supporten förra året

Chelseas John Terry betalade begravningen för den åttaårige Chelseasupportern som han träffade förra året och som han fick veta avled av sin cancer förra månaden.

Fotbollsspelaren John Terry har betalat för begravningen av ett åttaårigt Chelsea fan, Tommi Miller, som nyss avled från leukemi, skriver BBC News. Den före detta Englandskaptenen donerade 1 600 pund till familjen Miller som han träffade förra året. Han berättade för Cambridge News att han var ”helt förstörd” när han fick höra att supportern hade avlidit. Tommis mamma Ruth Miller berättade att hon var helt överväldigad av gesten och planerar att köpa en speciell begravningssten för pengarna.

– När vi besökte stadion, så kunde du se att John Terry var väldigt överraskad av honom och hans kaxighet men det var fortfarande en chock när vi fick höra, sade Ruth.

– Tommi gjorde uppenbarligen ett stort intryck på honom och han var en av hans [Tommis] favoritspelare, det här är väldigt speciellt för oss.

Tommi diagnostiserades med leukemi när han var tre år och avled förra månaden efter ett misslyckat försök att genomgå en benmärgstransplantation. En vän till familjen kontaktade John Terry på Instagram och frågade ifall fotbollsspelaren kunde tänka sig att bidra till kostnaderna och han svarade och sade att han ”verkligen ville hjälpa till”. När han fick höra att kostnaderna låg på 1 600 pund så ringde Terry upp begravningsentreprenören för att komma överrens om betalningen. Terry sade att det var ”ett nöje” att möta Tommi och lade till att ”jag är säker på att hans familj och vänner kommer att ge honom det avsked som han förtjänar.”.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365