bet365

John Obi Mikels agent bekräftar intresse för mittfältaren

John Obi Mikels agent bekräftar intresse för mittfältaren

Chelsea kan sälja Obi Mikel i vinter

Spelarens agent John Shittu bekräftar i en intervju med SunSport att hans klient med största sannolikhet lämnar Chelsea i vinter, samtidigt som flera klubbar är intresserade av en affär.

John Mikel kommer allt längre bort från Chelsea. Mittfältaren anslöt till den engelska huvudstadsklubben 2006 och har gjort över 250 matcher i den blåa tröjan men nu ser det ut att vara färdigspelat för nigerianen, något som även hans agent, John Shittu, bekräftar i en intervju med SunSport:

– Med största sannolikhet kommer han lämna Chelsea i januari, det finns många lag som är intresserade av hans underskrift, säger Shittu och fortsätter:

– Tidigare har vi pratat med Inter men det finns många italienska klubbar som vill värva honom. Jag kommer inte avslöja några klubbnamn men det finns andra italienska klubbar på listan över intresserade klubbar, säger han.

Obi Mikel som hunnit bli 29 år är nu inne på sitt elfte år på Stamford Bridge men en flytt ser ut att bli av efter årsskiftet, det är dock osäkert var han kommer hamna då hans agent säger att det finns många klubbar runt om i världen som är intresserade.

– Det finns även klubbar i Storbritannien, Spanien, Tyskland och till och med i Kina, klubbar som vet vad Mikel är värld och kontaktat mig för mer information, avslutar agenten.

Tidigare har det bland annat pratats om att Manchester United med Jose Mourinho i spetsen vill värva Mikel vars kontrakt med Chelsea går ut efter säsongen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelseas spelare säsongen 2016/2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply