Officiellt: James Rodriguez klar för Bayern München

Bayern München har gjort klart med James Rodriguez

Igår kom vi med uppgifter om att James Rodriguez är väldigt intressant för Bayern München i sommar. Nu är han också klar för de tyska giganterna bekräftar man på sin officiella hemsida.

Karusellen kring James Rodríguez kommande destination fortsätter. Tidigare har det pratats om en flytt till antingen Manchester United Paris Saint-Germain och även Chelsea har varit intresserade men nu har Bayern München defintivt lagt beslag på 25-åringen.

Uppgifterna igår sade att en colombiansk journalist menade att Bayern är närmst med att komma med ett formellt bud. Dessa uppgifterna fortsatte i Europa under dagen och det dröjde inte många timmar innan James sen också blev presenterat på Bayerns officiella hemsida.

Återförenas med Carlo Ancelotti

Affären blir ett låneavtal de kommande två säsongerna med en inbakad köpoption för Bayern München. Det är inte avslöjat vad den optionen ligger på men klubben är mycket nöjda med affären.
– Vi är mycket nöjda med denna affären. Att värva James var Carlo Ancelottis största önskan efter deras lyckade samarbete i Real Madrid, sade Bayerns VD Karl-Heinz Rummenigge och fortsatte:

– James är en väldigt mångsidig spelare. Han är en målskytt, en framspelare och mycket bra på fasta situationer. Det är ingen tvekan om att denna affären stärker kvalitén i vårt lag.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply