bet365

Isco förlänger med Real Madrid

Isco förlänger med Real Madrid

Isco stannar i Real Madrid – förlänger till 2022

Enligt Madridbaserade tidningen MARCA är båda parterna överens om ett nytt kontrakt samtidigt som spelaren dubblar sin lön.

Turerna kring Isco är över. Detta om man tror på uppgifterna som den spanska tidningen MARCA kommer med under tisdagen. Enligt den huvudstadsbaseade tidningen kommer Isco förlänga sitt kontrakt med marängarna till och med sommaren 2022 samtidigt som spelaren dubblar sin lön. Isco kommer hädanefter tjäna drygt sex miljoner euro per säsong plus bonusar, något som fastställdes i slutet av förra veckan då hans representant, tillika far Paco Alarcón, hade ett möte med Real Madrids klubbledning. I och med lönehöjningen kommer spanjoren bli en av de bäst betalda i truppen, detta efter Cristiano, Bale, Ramos, Kroos, Modric och Benzema.

SE ÄVEN: Tio stjärnor som tjänar mindre än Martin Ödegaard

James Rodríguez kan lämna i sommar

En spelare som ofta nämns i samband med Isco är colombianen James Rodríguez. Spelaren anslöt till Real Madrid efter att ha varit en av de bästa spelarna i VM 2014 men efter en bra förstasäsong på Santiago Bernabéu har det gått ut för 25-åringen. James har spelat allt mindre sen Carlo Ancelotti lämnade klubben och det mesta tyder på att det blir en flytt i sommar.

Det har pratats om allt från en övergång till Chelsea och Manchester United för spelaren som sägs kosta omkring 80 miljoner euro att köpa loss. Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020 men hans sejour hos marängerna kan nu alltså vara över.

Real Madrids nästa match spelas på torsdagskvällen då man ställs mot Deportivo La Coruña på bortaplan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply