Inter lockar Antonio Conte med superlön

Inter lockar Antonio Conte med superlön

Har mycket kapital efter uppköpet

Chelseas tränare Antonio Conte är en av de mest eftertraktade tränarna för tillfället, efter ett toppen-år tillsammans med Chelsea, och Inter Milan uppges nu vara beredda på att satsa och erbjuda italienaren ett superkontrakt för att få tillbaka honom till Italien.

Chelsea gjorde en toppenvärvning då de tog in den italienske tränaren Antonio Conte, som tidigare var tränare över det italienska landslaget. Tillsammans med den nye tränaren har Londonklubben ännu en gång krupit upp till toppen av Premier League och ser väldigt bekväma ut däruppe, och det är många som tror att Stamford Bridge-klubben kommer att ta hem den eftertraktade ligan i år. Det är inte bara ligan som är eftertraktad, utan även Conte själv.

Framförallt italienska Inter Milan skall ha verkligen fått upp ögonen för Conte och sägs vara beredda på att erbjuda honom en monsterlön för  att locka bort honom från Chelsea och deras lönelista, skriver engelska Mirror. Det rör sig om en lön på runt 10 miljoner pund om året, samt en enorm budget för transfers till sommaren, då Inters intentioner är att återigen bli en supermakt i Europa. Inter är för närvarande inne på sin fjärde tränare för den här säsongen, med Stefano Pioli vid styret, och även om Chelsea kommer att göra sitt bästa för att inte låta succétränaren slinka mellan deras fingrar, kommer även Inter att göra sitt bästa för att locka tillbaka italienaren hem.

Conte har hamnat i några mindre kontroverser i klubben efter bråk med Diego Costa, men allting har nu lugnat ned sig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365