Ingen stress för Conte

Ingen stress för Conte

Var hamnar Antonio Conte?

Mitt under stressen med att få ekonomisk ersättning, efter att få sparken av Chelsea i somras, så ska nu Conte leta ny klubb. Men han har inte bråttom.

Att Antonio Conte tillslut skulle komma att lämna klubben har inte förvånat någon. Men däremot så lär den engelska huvudstadsklubben få betala mer än vad de hoppats på.

Efter att sparkat tränaren så ska nu Chelsea, med största sannolikhet, bli tvungna att betala en ersättning på nära 300 miljoner kronor. Något som Chelsea dock gått till domstol för att slippa betala.

Nu när italienaren har lämnat London finns det flera klubbar som är intresserade av italienarens tjänster. Det senaste laget att kopplas ihop med Conte är AC Milan och en flytt tillbaka till Serie A kan komma att bli aktuell för 48-åringen. Milan ska inte vara helt nöjda med Gennaro Gattusos insatser på tränarbänken och då man behöver nå spel i Champions League nästa säsong kan ett tränarbyte komma att bli av.

Ingen stress med ny klubb

SPANA IN: Chelseas enorma löner

För den italienska tränaren kunde ju faktiskt ha hamnat i Real Madrid, men det valde han bort. Nu skriver istället den engelska, och trovärdiga, sportsajten Sky Sports att ett nytt tränarjobb för Conte kan komma att dröja. Inte minst eftersom han vill ta det lugnt, och välja ut rätt uppdrag för honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply