Gianluigi Donnarumma förlänger med Milan i vinter

Gianluigi Donnarumma förlänger med Milan i vinter

Målvakten stannar i Milan

Gianluigi Donnarumma ser ut att stanna i Milan. Målvakten förlänger avtalet med föreningen, uppger Football Italia.

Gianluigi Donnarumma har imponerat som Milans målvakt sedan debuten under hösten 2015. 17-åringen har spelat så pass bra att han ses som Gianluigi Buffons arvtagare i Italien. Nu verkar det som att spelaren kommer att förlänga sitt avtal med Milan i februari 2017, uppger Football Italia. Detta kommer att ske specifikt i februari eftersom att målvakten då fyller 18 år. I Italien finns det vissa regler om hur långa kontrakt klubbarna får skriva med spelare som är under 18. Därför gäller Donnarummas nuvarande kontrakt med Milano-klubben till juni 2018. Milan vill göra avtalet mycket längre i vinter.

På så sätt hoppas Serie A-klubben kunna avskräcka alla de klubbar som håller ögonen på italienaren. Donnarumma har kopplats ihop med flera av Europas storklubbar, till exempel Manchester UnitedChelsea och Real Madrid

Målvaktstalangen har spelat för Milan sedan han var 14 år gammal.

Jakt på nyförvärv

På samma gång som Milan vill förlänga med sin målvakt är klubben även intresserade av att plocka in nya spelare under vinterns transferfönster. Bland annat har det talats om att laget vill värva Memphis Depay och att Francesc Fabregas kan vara på väg till Milan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply