Galna ryktet: Neymar till United

bet365

United i hemliga samtal med superstjärnan

Ett av sommarens galnaste rykten har precis dykt upp – enligt brittiska The Sun så är Manchester United intresserade av att värva Barcelona-stjärnan Neymar.

Den brasilianske landslagsstjärnan Neymar, 23, har hittills bildat en nästintill ostoppbar anfallstrio i klubblaget Barcelona tillsammans med argentinaren Lionel Messi, 28, och uruguayanen Luis Suárez, 28, sedan den sistnämnde kom till klubben sommaren 2014.

Neymar själv noterades för 39 mål och elva assist på 52 matcher under säsongen 2014/2015 och anses vara en av världens främsta anfallare. Han var en starkt bidragande orsak till att Barca vann trippeln förra säsongen – La Liga, Copa del Rey och Champions League.

En övergång från Camp Nou ligger väldigt långt bort för tillfället, men nu kommer uppgifter från den brittiska pressen som hävdar att Manchester United varit i hemliga samtal för att försöka locka 23-åringen till Old Trafford. Det är nyhetstidningen The Sun som kommer med ryktet, vilket bör tas med en rejäl nypa salt, men det är ändå värt att notera.

Premier League-klubben har nyligen gått miste om två välkända spelare som i stället valt olika rivaler till United. Mittbacken Nicolas Otamendi värvades från Valencia till Manchester City och yttern Pedro spelar numera i Chelsea efter att ha lämnat just Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply