bet365

Frank Lampard: Funderar på återkomst i Chelsea

Förre Chelsea-stjärnan Lampard kan återvända till klubben – stänger inga dörrar

Frank Lampard lade i början av februari skorna på hyllan efter en lång och framgångsrik karriär, det trots rykten om att han var på väg att återvända till Chelsea. Nu öppnar dock London-legenden för en återkomst i The Blues.

Det talades om ytterligare en säsong till för Frank Lampard. Den förre storstjärnan i Chelsea och det engelska landslaget hade fortsatt sin karriär på andra sidan Atlanten i MLS och New York City FC, dock verkade han vilja mer.

Många rykten talade om att 38-åringen skulle återvända till Premier League, då mittfältaren uttryckt sin vilja att spela fotboll i England igen.

Satsar som tränare

Men så blev det inte, och istället lade han skorna på hyllan. Det verkar dock inte hindra honom från en eventuell återkomst på Stamford Bridge, men som tränare.

– Jag njuter av att ha lagt skorna på hyllan, det är skönt att få vila lite, men jag vill mer i framtiden, säger Lampard enligt Sky Sports.

– Just nu hjälper klubben (Chelsea) mig med mina diplom för att bli tränare, det är jag väldigt tacksam för. Om det blir en återkomst i Chelsea inom kort vet jag inte, men jag hoppades på det i framtiden. Det är en klubb som alltid kommer att ligga mig varm om hjärtat.

Chelsea leder just nu Premier League i överlägsen stil. Nästa match möter de West Ham i vad som kan komma att bli en tufft London-derby. Samtidigt är en match mot Zlatan Ibrahimovic och hans Manchester United på gång då det luktar FA-cupen i England.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply