Uppgifter: Chelsea intresserade av Danny Drinkwater

Uppgifter: Chelsea intresserade av Danny Drinkwater

Vill värva från gamla mästarna

Chelsea rapporteras vara intresserade av att värva Leicester Citys Danny Drinkwater, och efter att ha låtit mittfältsstjärnan Nemanja Matic lämna för Manchester United behöver man en ersättare som kan fylla upp tomrummet på mittfältet.

Manchester United har under en tid ryktats vara intresserade av att värva Chelseas Nemanja Matic, och tillslut har man lyckats komma överens med Londonklubben om en deal, som sägs ligga på runt 40 miljoner pund. Matic ansluter återigen upp med tränare José Mourinho och det är ett beslut som båda parter verkar vara mycket nöjda med.

För Chelsea däremot gäller det att finna en ny ersättare till Matic, som har varit en klippa på mittfältet. Enligt uppgifter till Sky Sports skall Londonklubben vara intresserade av att värva in Danny Drinkwater från Leicester City. På Stamford Bridge skulle han kunna bli ihopparad med före detta Leicester-lagkamraten N’golo Kanté. Chelsea har redan värvat in Tiemoue Bakayoko från Monaco, men känner ett behov av att förstärka på mittfältet.

Leicester uppges dock inte ha något intresse av att sälja Drinkwater, och den 27-årige mittfältaren skrev på ett nytt 4-årskontrakt förra sommaren. Drinkwater var en viktig del av det lag som såg till att knipa Premier League-titeln 2015-16.

Utöver Drinkwater är Chelsea också intresserade av Evertons Ross Barkley och Arsenals Alex Oxlade Chamberlain.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply