Fabregas stämmer gammal Chelsea-spelare

bet365

Cesc Fabregas stämmer Pat Nevin på grund av dennes uttalande

Det är skakigt i Chelsea-lägret och flera spelare har fått utstå stor kritik för lagets kräftgång. En av dessa spelare är Francesc Fabregas och han går nu mot rättsliga åtgärder mot den förre Chelsea-spelaren Pat Nevin som kritiserade spanjoren.

Vad har egentligen hänt med Chelsea denna säsongen jämfört med förra? Spelartruppen består i stort sett av samma spelare, man hade sin mästartränare José Mourinho kvar och allt verkade vara harmoniskt i klubben. Men efter 15 spelade omgångar parkerade man på en 15:e plats i Premier League och flera spelare kritiserades enorm samtidigt som Mourinho fick sparken.

Den kanske främsta anledningen till den svaga säsongsinledningen har varit nyckelspelarnas extremt svaga prestationer. Många experter har sågat Fabregas, Hazard, Diego Costa m.fl match efter match, men de har fått bita i det sura äpplet och deras enda val har egentligen varit att börja prestera på planen igen, men Cesc Fabregas gör ytterligare en åtgärd. Han stämmer den före detta Chelsea-spelaren Pat Nevin.

”Vägrar vinna under José Mourinho”

Fabregas buades ut av sina egna fans under helgens seger mot Sunderland och han ångrar kanske att han inte flyttade till Real Madrid i somras. Flera Chelsea-supportrar menar att Fabregas är en av huvudanledningarna till att Mourinho fick sparken och är en stor anledning till flera andra spelares svaga prestationer.

När den förre Chelsea-yttern Pat Nevin, drygt 200 matcher på 1980-talet, sade att Fabregas hellre förlorar än vinner under Mourinho fick spanjoren nog. Enligt Daily Mail har han stämt Nevin på grund av hans förolämpande kommentar.

Nevin dementerar uppgifterna

Den skotske klubbikonen dementerar dock uppgifterna och att hans uttalande är felaktigt.
– Uppgifterna om Cesc är fel. Han var INTE spelaren som sade att han inte tänkte spela för Mourinho. Det jag sade har misstolkats helt och hållet. Jag trodde att pressen hade sagt att Cesc var den ansvariga spelaren för sex veckor sedan. Skyll inte på Cesc!, skriver han på sitt twitterkonto.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365