Eidur Gudjohnsen vill spela för Chapecoense

Eidur Gudjohnsen vill spela för Chapecoense

Skriver han på Twitter

Eidur Gudjohnsen avslöjar på Twitter att han är sugen på att spela för Chapecoense.

Efter den tragiska flygolyckan har flera spelare erbjudit sig att spela för Chapecoense. Bland annat så har det talats om att både Ronaldinho och Riquelme kan komma att spela för den brasilianska klubben. Nu kan vi lägga till ett till namn över personer som kan tänka sig att flytta till föreningen. Eidur Gudjohnsen är öppen för att spela för Chapecoense, skriver han själv på sina officiella Twittersida.

– Av respekt skulle jag kunna spela för Chapecoense, om de har plats för mig. Om inte annat bara för att spela med Ronaldinho igen, skriver Gudjohnsen på Twitter.

Gudjohsen spelade tillsammans med Ronaldinho under sin tid i Barcelona. Mellan 2006 och 2008 representerade båda spelarna den katalanska storklubben. Nu verkar det som att de kan återförenas i Chapecoense.

Framgångsrik karriär

Gudjohnsen är 38 år gammal och börjar närma sig slutet på en lyckad sejour inom fotbollen. Islänningen har representerat lag som ChelseaTottenhamMonaco och tidigare nämnda Barcelona. Han har varit med om att vinna bland annat Champions LeagueLa Liga och Premier League. Nu kan Chapecoense bli det sista kapitlet i spelarens karriär.

För tillfället spelar anfallaren i indiska Pune City.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply