Eden Hazard: ”Svårt att tacka nej till PSG”

Eden Hazard: "Svårt att tacka nej till PSG"

Eden Hazard erkänner PSG-intresse

Säger till tidningen Le Parisien att det intresset från den franska huvudstadsklubben är svårt att motstå, men att han trivs i Chelsea.

Chelseas storstjärna Eden Hazard har vid flera tillfällen kopplat ihop med en flytt till andra storklubbar i Europa. Bland annat har det kommit rapporter om att Hazard intresserar Real Madrid och Barcelona samtidigt som Chelsea kräver 80 miljoner pund för Eden Hazard. En annan klubb som visat sitt intresse vid flera tillfällen är Paris Saint-Germain som sades vara beredda med ett drömbud på Hazard.

Nu uttalar sig spelaren själv om intresset från de franska ligaledarna och den belgiske landslagsmannen säger att det är svårt att säga nej till en storklubb som Paris Saint-Germain.

– Det är svårt att säga nej till PSG, precis som till alla de andra lagen som är aspiranter till att vinna Champions League, säger han till Le Parisien.

– PSG är nu en av de klubbar som är kapabla till att vinna Champions League, och för mig är det ett huvudmål att vinna den titeln. För tillfället tänker jag dock inte på en flytt, säger Chelsea-spelaren som denna säsong inte alls kommit upp till samma nivå som tidigare år på Stamford Bridge.

 

Chelsea möter Paris Saint-Germain på tisdag i den första åttondelsfinalen av två. Det första mötet spelas på Parc des PrincesParis.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply