Eden Hazard på väg till Real Madrid?

Eden Hazard på väg till Real Madrid?

Real Madrid ute efter Eden Hazard – kan byta med Bale

Chelseas storstjärna Eden Hazard är på väg att lämna den engelska huvudstadsklubben. Enligt flera stora medier i England ska han nu vara riktigt nära en övergång till Real Madrid, vilket skulle kunna innebära att Gareth Bale samtidigt går i motsatt riktning.

I dag var det exakt fem år sedan Chelsea signerade Eden Hazard. Under de fem åren har den belgiske landslagsmannen utvecklats till att bli en av de bästa spelarna i både Chelsea och Premier League, och rent av hela världen.

Det har gjort att Chelsea fått det svårare att behålla sin superstjärna. Nu blir det ännu svårare. För enligt Sky Sports ska Real Madrid nu förbereda ett megabud på den kvicke mittfältaren.

Kan betala en miljard för Hazard

SE ÄVEN: Det kan Hazard känna i Real Madrid

Enligt den engelska tidningen ska Champions League-mästarna från två år i rad tänka sig att betala en miljard för att köpa loss den målfarliga mittfältaren. Samtidigt som Real Madrid väntas köpa loss David De Gea från Manchester United så skriver Daily Mail att det finns en annan lösning.

Den engelska nyhetskällan, som man dock ska ta med en rejäl dos nypa salt, ska Madrid-klubben kunna tänka sig att byta bort sin superstjärna Gareth Bale, som dessutom redan ryktas vara på väg bort från Santiago Bernabeu-stadion. Daily Mail skriver nu att de båda klubbarna skulle kunna komma överens om en bytesaffär med de båda storspelarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply