bet365

Diego Costa: Jag skulle bara lämna Chelsea för Atletico Madrid

Diego Costa: Jag skulle bara lämna Chelsea för Atletico Madrid

Förre Atletico-stjärnan kan återvända – men är aktuell för Real Madrid?

Diego Costa ser ut att bli ett av de hetaste namnen i Europa – och Asien – den här sommaren. Stjärnan ser ut att kunna lämna Chelsea till sommaren. Nu är bara frågan vilken klubb det blir – men samtidigt kommer den spanske landslagsmannen med ett uttalande som får Chelsea-fansen att jubla.

Superstjärnan Diego Costa har stått för en fin säsong i Chelsea-tröjan den här säsongen. Hans målskörd tog honom nästan till en skytteligavinst den här säsongen, men viktigast av allt, en ligatitel.

Stjärnans stora framgångar har sett till att många stora klubbar är ute efter honom. Ryktena har haglat ner om Costas framtid.

Kan gå till Kina – men vill till Spanien?

SE ÄVEN: Det tjänar storstjärnorna i Chelsea

Enligt framför allt engelsk media ska Diego Costa vara på väg till Kina, något som även påstås i Spanien. Ett tag ansågs till och med anfallaren vara klar för en kinesisk klubb.

Men om man ska tro Costa själv verkar det inte bli någon flytt österut, i alla fall inte än. För om han ska lämna blir det för Atletico Madrid, säger han själv.

– Jag är inte intresserad av att byta klubb just nu. Om jag lämnar Chelsea kommer det att bli för Atletico Madrid, inget annat, säger Costa enligt Sky Sports.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply