Cristiano Ronaldo till Chelsea?

Cristiano Ronaldo till Chelsea?

Chelsea jagar Cristiano Ronaldo

Chelsea jagar Cristiano Ronaldo. De planerar att lägga ett bud på superstjärnan, rapporterar Metro.

Cristiano Ronaldo är förbannad över anklagelserna om skattefusk. Därför vill han lämna Spanien och Real Madrid. Efter det har redan Paris Saint-Germain och Manchester United börjat planera för hur de ska locka till sig superstjärnan. I dag ger sig en tredje storklubb in i jakten på portugisen. Chelsea kommer att lägga ett bud på anfallaren, enligt Metro.

Roman Abramovich är villig att lägga ett världsrekordsbud på Ronaldo. Dessutom är han beredd att erbjuda Eden Hazard i utbyte, trots att belgaren uppges ha nobbat den spanska klubben. Allt för att övertala Real Madrid att släppa sin megastjärna.

Vill Ronaldo till Chelsea?

Det är dock tveksamt om Ronaldo själv vill flytta till Chelsea. Spelaren har en stark koppling till Premier League-rivalen Manchester United. Portugisen spelade för ”The Red Devils” mellan år 2003 och 2008, och det var där han fick sitt stora genombrott. Han var bland annat med om att vinna tre Premier League-titlar, en FA-cuptitel och en Champions League-titel. Dessutom tillhörde han United när han för första gången blev utsedd till världens bästa spelare.

Sommaren 2009 lämnade Ronaldo United för att flytta till Real Madrid. Åtta år senare kan han återvända till England, och det återstår att se om han i så fall väljer Manchester United eller Chelsea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply