bet365

Cristiano Ronaldo nobbar galna Kina-budet

Cristiano Ronaldo nobbar Kina-bud

Superstjärnan nobbar galna budet

Det blir inget spel i den kinesiska ligan för Cristiano Ronaldo, inte än i alla fall. I dag rapporterar Marca att både Ronaldo och Real Madrid nobbar ett jättebud från den kinesiska ligan. 

Cristiano Ronaldos 2016 är förmodligen svårslaget till och med för honom. Portugisen har vunnit Champions League, EM, VM för klubblag och tog dessutom hem Ballon d’OR, priset till världens bästa fotbollsspelare, tidigare i höstas. Men några planer på att testa lyckan någon annanstans än i Spanien verkar stjärnan inte ha, i dag skriver Marca att Ronaldo nobbar ett bud från Kina som skulle ge honom 273 000 euro om dagen. Real Madrid och sin sida ska ha fått ett bud på sanslösa 250 miljoner euro, men uppges inte heller vara intresserade av att släppa anfallaren.

– Trots att de kan köpa varenda spelare i världen är Ronaldo omöjlig. Pengar är inte allt och Real Madrid kommer alltid vara hans klubb, säger Ronaldos agent Jorge Mendes till Sky Sports.

Nike intresserade av en affär

Några som väntas bli besvikna över en utebliven affär är enligt Marca Cristiano Ronaldos huvudsponsor Nike. En Ronaldo-flytt till Kina skulle innebära utmärkta möjligheter för klädmärket att marknadsföra sig i Asien.

Tevez och Oscar redan sålda

När Carlos Tevez igår blev klar för kinesiska Shanghai Shenua blev argentinaren världens bäst betalda fotbollsspelare. Ett rekord som Cristiano Ronaldo hade slagit vid en eventuell flytt. Förmodligen är 31-åringen nöjd med att vara Real Madrids bäst betalda fotbollsspelare.

För bara några dagar sedan sålde dessutom Chelsea Oscar till samma klubb som köpte Tevez. Att fler stjärnor kommer anlända redan i januari är förmodligen ingen omöjlighet.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply