Chelseas Eden Hazard om Jose Mourinho: Problem?…

Eden Hazard förnekar dålig relation med Jose Mourinho

Under hela säsongen har Chelsea haft väldigt svårt att vinna och det har även pratats om inre konfrontationer i laget, nu kommenterar lagets stjärna Eden Hazard hans relation med Jose Mourinho.

Chelseas anfallare Eden Hazard har inte haft en speciellt bra säsong och många medier skriver att relationen mellan honom och tränaren Jose Mourinho inte ska vara den bästa, något som spelaren själv förnekar.

– Jag har hört många rykten om detta men nej, allt är bra mellan Mourinho och mig. Jag har inga problem med honom. Han är den bästa tränare för Chelsea och vi hoppas att vi kan vinna många titlar tillsammans, säger 24-åringen som förra säsongen blev utsedd till Premier Leagues bäste spelare.

”Eden Hazard kan lämna för Real Madrid”

Sky Sports skriver under måndagen att relationen mellan de båda kan göra att Hazard väljer att lämna klubben och istället flytta till La Liga och Real Madrid, men spelaren säger att han vill fortsätta och vinna titlar på Stamford Bridge, även om det inte kommer bli lätt denna säsong.

– Vi kanske inte kommer vinna denna säsongen då det kommer bli svårt, men från och med nästa säsong och framåt kommer vi ta hem titlar, säger belgaren som är självkritisk efter den dåliga starten på säsongen.

– Jag inledde inte säsongen speciellt bra och jag försöker lista ut varför, men jag vet inte. Ibland vet man helt enkelt inte och då gäller det att fortsätta tänka framåt. Jag ger allt på träningar och matcher och hoppas komma i form så snart som möjligt för att försöka hjälpa laget och vinna titlar, avslutar han.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply