Chelseas Branislav Ivanovic till Everton?

bet365
bet365

Efter nya formationen – nu kan trotjänaren lämna

I och med att Andrea Conte anslutit sig till klubben har Branislav Ivanovic fått begränsat med speltid i London-laget. Nu kan han komma att gå till Premier League-konkurrenten Everton.

Sedan Contes ankomst till Chelsea har vissa spelare fått det svårt att ta en plats i startelvan, framför allt på backsidan. Då spelare som David Luiz, Gary Cahill och Cesar Azpilicueta nästintill har monopol på sina platser i trebackslinjen har det ställt till med problem för vissa av de äldre Chelsea-spelarna.

John Terry har exempelvis haft det tufft och har ryktats bort. Profilen och den förre Chelsea-lagkaptenen har inte fått mycket speltid under årets upplaga av Premier League och han har bara spelat fem matcher totalt. Inte heller i FA-cupen eller Ligacupen har det blivit några matcher, och den här säsongen spelar inte Chelsea i Champions League.

Näste man att lämna

På mittfältet hade Oscar det tufft, vilket slutade i att han lämnade för Chinese Super League, och nu kan även en ny spelare komma att lämna. Enligt engelsk Daily Express ska PL-konkurrenten Everton visat intresse för Chelseas ytterback. Förutom Everton ska även Serie A-giganten tidigare visat intresse, något som dock verkat svalna. Ivanovic lämnar troligtvis under sommaren, om han nu lämnar London-klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply