Chelsea vill förlänga med Willian

Willian kan få förlängt med Chelsea efter sin succé

Brasilianske landslagsmannen Willian har prickat rätt denna säsong, trots att hans Chelsea totalt underpresterar. Nu kan han få ett nytt kontrakt som belöning för sin fina form.

Tidigare under hösten skrev Ramires på ett nytt kontrakt med Chelseaoch nu kan en landsman göra likaså. Willian har glänst hos de regerande ligamästarna som har haft en riktigt tung inledning på säsongen. Med en ny förlust mot Stoke City, som var säsongens sjunde i ligan, hänger José Mourinho löst och kan ersättas av Diego Simeone, men han kan knyta upp Willian för framtiden i klubben innan han lämnar rollen som lagets tränare.

5 mål – alla på frispark

Willian har varit ljuset i London-klubbens totala mörker då han med sina fem mål har sett till att drömmarna om en topp fyra-placering lever än. Alla dessa mål har kommit direkt på frisparkar, vilket är imponerande. Den mest minnesvärda är den mot Southampton, då han knorrade upp bollen i krysset från väldigt lång distans. Han har även visat god form framför mål för det brasilianska landslaget.

Chelsea vill förlänga – men Willian jagas av toppklubbar

Enligt ESPN, som var tidigt ute med uppgifterna om Ramires kontraktsförlängning, ska Chelsea vilja förlänga med 27-åringen. Eventuell kontraktslängd eller lön nämns inte i uppgifterna. Det kan dock bli svårt för Chelsea att lyckas med detta, då PSG och Bayern München bägge uppges jaga playmakern. Om Chelsea inte får ordning på resultaten innan januarifönstret kan möjligheten finnas att Willian lämnar klubben för någon av dessa högpresterande jättar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply