Chelsea ute efter Marcos Alonso

bet365

Chelsea vill förstärka försvaret med Alonso

Antonio Conte är inte nöjd med utdelningen under sommarens transferfönster. Nu hoppas han kunna locka över Fiorentinas Marcos Alonso till Chelsea.

Chelsea har gjort klart med spelare som N’Golo Kanté och Michy Batshuayi i sommar. Trots det är den nytillträdde tränaren Antonio Conte inte nöjd med vad de lyckats åstadkomma ute på transfermarknaden. Den svaga säsongen i fjol har sänkt klubbens status rejält vilket gjort att färre spelare lockas av möjligheten att spela på Stamford Bridge.

– Låt oss vara ärliga, jag tycker att vi har ett problem att nå våra transfermål, men vi måste tänka på att arbeta, bevisa varje dag, men jag hoppas att vi kan agera på transfermarknaden för att förbättra truppen, förbättra laget med en del nya spelare. Men vi förstår att våra måltavlor är väldigt svåra att nå, sa han på en presskonferens.

Vill värva försvarare

Chelsea vill framförallt förstärka försvaret. Man har försökt underteckna både Kalidou Koulibalv från Napoli och MilanAlessio Romagnoli, men utan resultat. Nu rapporterar The Telegraph att man vänt blickarna mot Fiorentina och Marcos Alonso. Vänsterbacken sägs kosta över 230 miljoner kronor, vilket The Blues ska vara redo att betala för att få till en affär.

Marcos Alonsos kontrakt med Serie A-klubben sträcker sig fram till sommaren 2021.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply