Chelsea kan sälja Zappacosta i sommar

bet365
Chelsea kan sälja Zappacosta i sommar

Zappacosta på väg bort

Italienaren som kom till Chelsea i slutet av augusti 2017 har inte imponerat på Stamford Bridge. Nu kan han komma att lämna klubben i sommar.

Under de sista dagarna på övergångsfönstret förra sommaren värvade Chelsea in både Danny Drinkwater och Davide Zappacosta. Ingen av de har lyckats ta en plats i startelvan och nu kommer brittisk press med uppgifter om att de båda spelarna kan lämna efter säsongen.

Det är framför allt Davide Zappacosta som ska vara närmst en flytt från Chelsea. Spelaren var ett av de namn som Antonio Conte ville ha in den gångna säsongen men då tränaren inte ser ut att fortsätta på Stamford Bridge kan även Zappacosta ha gjort sitt i den blåa tröjan. den 25-årige högerbacken har endast gjort en säsong för The Blues men nu kan han alltså vara på väg att lämna. Det är oklart om det blir på lån eller en permanent flytt.

Det saknas inte intressenter för den före detta Torino-spelaren. Innan flytten till sydvästra London visade flera italienska klubbar intresse för den italienska landslagsstjärnan. Bland annat ska AC Milan, Lazio och Fiorentina ha visat intresse för en värvning. Om de fortfarande är återstår att se.

Även Danny Drinkwater ska ha en fot utanför Chelsea.

SE ÄVEN: Lista: 10 sämsta Chelsea-spelarna genom tiderna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply