Chelsea intresserade av Martial

Chelsea intresserade av Martial

Uppgifter: London-klubben ute efter United-stjärnan

Det har ryktats en hel del 0m var Anthony Martial kommer att hamna i sommar. Trots att det verkat som om hans prislapp varit för dyr, så kan det nu bli en flytt.

Det har ryktats om en hel del olika klubbar ute i Europa, till exempel spanska Real Madrid, men även flera engelska lag. Det har inte minst varit Arsenal och även London-rivalen Tottenham har kopplats ihop med klubben. Det ska även finnas intresse från italienska Juventus samt franska Paris Saint-German. Nu återstår det att se var yttern hamnar under den här sommarens transferfönster. Han uppges ha en prislapp på över 750 miljoner kronor, enligt Daily Mirror.

Kan betala trots allt

LÄS MER: Friidrott på TV

Vad det talats om tidigare så ska prislappen på 750-800 miljoner kronor vara ett problem för många klubbar. Det är få lag som är beredda på att betala de stora summorna för en spelare som inte är ordinarie.

Men nu verkar alltså Chelsea vara intresserade. London-klubben, som precis ordnat med en ny tränare, kommer använda den här klubben att bygga upp sig igen. De missade Champions League och får därför, framför allt, lägga tyngden på ligaspelet samt även de inhemska cuperna, och Europa League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply