bet365

Chelsea ger sig in i jakten på Joe Hart

Chelsea ersätter Thibaut Courtois med Joe Hart?

Thibaut Courtois ryktas bort från Chelsea till Real Madrid. Nu uppges Londonklubben vara villiga att ersätta honom med Joe Hart.

Under den senaste veckan har Thibaut Courtois ryktats bort från Chelsea till Real Madrid efter att målvakten stått för en imponerande säsong så här långt. Samtidigt har The Blues andremålvakt, Asmir Begovic, ryktats vara på väg tillbaka till sin gamla klubb Stoke. Med tanke på att lagets båda målvakter är aktuella för flytt bort från Londonklubben så har man börjat leta nyförvärv på den fronten, och enligt uppgifter har Antonio Conte redan identifierat ett sådant.

Det är spanska Marca som rapporterar att Premier League-ledarna kommer att lägga ett bud på Joe Hart om Courtois och Real Madrid inleder seriösa förhandlingar med varandra. När Pep Guardiola anslöt sig till Manchester City i somras valde han att sätta Hart åt sidan då han anser att målvakten inte besitter egenskaper nog för att ingå i tränarens spelfilosofi. Därför är han för tillfället utlånad till Torino fram till sommaren, och skulle Serie A-klubben inte vilja skriva permanent kontrakt med engelsmannen då lär det med största sannolikhet bli en flytt till en annan klubb där Chelsea hade varit ett bra alternativ för honom.

Joe Hart värderas till tio miljoner pund och han har kontrakt med Manchester City fram till 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply