Chelsea fortsätter jaga Radja Nainggolan

Chelsea fortsätter jaga Radja Nainggolan

Vill värva Romas mittfältare

Enligt Football Italia trappar Chelsea upp jakten på Romas Radja Nainggolan.

Radja Nainggolans framtid i Roma är fortsatt osäker. Spelaren har länge sagts vara på väg till Premier League, då det spekulerats om att Chelsea satsar på att köpa Radja Nainggolan. Nu forsätter den engelska klubben sin jakt på spelaren.

Enligt Football Italia är Antonio Conte, som ryktats Presenteras som Chelseas tränare inom kort, en stor beundrare av Nainggolan och vill värva den belgiska mittfältaren till Stamford Bridge i sommar.

Chelsea ryktas dock få stöta på motstånd i jakten på Roma-spelaren. Även Juventus sägs vilja värva Nainggolan om Paul Pogba skulle välja att lämna Juventus Stadium i sommar. Dock skulle en övergång för belgaren till Juventus kunna bli kontroversiell bland de svartvitas supportrar, då Nainggolan bland annat tidigare sagt att han hellre vinner en titel i Rom än tio i Turin.

Nainggolan har spelat för Roma sedan januari 2014. Han var först på lån hos klubben, innan han senare skrev på ett permanent kontrakt. Belgaren har länge varit en del av den italienska fotbollen och har tidigare även representerat klubbar som Cagliari och Piacenza. Faktumet är att han anlände till den sistnämnda klubben redan år 2005, när han var 17 år gammal. Efter över tio år i Italien kan spelaren nu vara på väg att flytta till England.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply