Chelsea fortsatt intresserade av Higuain

Chelsea fortsatt intresserade av Higuain

London-klubben vill värva argentinske stjärnan

Det fortsätter att ryktas storspelare till Chelsea. Efter att klubben bytt tränare har det ryktats flitigt om nya spelare till laget. Men även gamla spelare fortsätter ryktas vara på väg till Chelsea.

Många spelare har under de senaste åren ryktas vara på väg till Chelsea. Men en som har pratats extra mycket om Gonzalo Higuain. Redan när anfallaren var i Real Madrid så ryktades han till det engelska huvudstadslaget.

Samtidigt var han nära att kunna gå till Chelsea istället för Juventus. Och även när spelaren varit i Turin-klubben har han ryktats vara på väg till till London. Något som det fortsätter att pratas om.

På gång igen till Chelsea

SE HÄR: Odds för EM i friidrott 2018

Vi vet ju det sedan tidigare varit nära med en flytt från Juventus och till Chelsea. Tidigare har det berott på att London-laget inte är nöjda med sin värvning av den förre Real Madrid-spelaren Alvaro Morata.

Samtidigt ska Higuain nu inte vara på humör för att stå i skuggan av Cristiano Ronaldo. Med Chelseas nya tränare så ska det nu finnas intresse av att förstärka på anfallssidan. Klubben ska även vara ute efter en spelare som är lugnare än Diego Costa, som bråkade sig bort från klubben under den förra säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply