Chelsea förbereder bud på Bale

Enligt uppgifter till Metro i Storbritannien så ska London-klubben vara inställda på att köpa loss Gareth Bale från Real Madrid för 75 miljoner pund.

Det har talats under några veckors tid om att den tidigare Tottenham-spelaren ska vara på väg tillbaka till London, denna gången till rivalen Chelsea. Samtidigt har walesaren gått ut med att han vill avsluta i Madrid.

För att Chelsea och Mourinho ska få den snabbe yttern till sitt lag måste de aktivera klausulen som Real Madrid har skrivit in i Bales kontrakt. Det handlar om att Premier League-klubben måste betala 75 miljoner pund för att han ska lämna.

Bale hävdar fortfarande att han är lycklig i Madrid och har tankar på att stannar. Frågan är om Chelseas erbjudande på ett ge honom 300 000 pund i veckan skulle göra att han ändrar sig.

Om allt skulle gå igenom, skulle det innebära att han skulle bli Chelseas bäst betalda spelare, någonsin. Och med det sagt skulle det bli ett rejält lyft för Chelsea angående de Fair Play-regler som huserar i ligan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply