Chelsea erbjuder Thibaut Courtois nytt kontrakt

Chelsea erbjuder Thibaut Courtois nytt kontrakt

Stjärnmålvakten erbjuds att stanna

Chelsea FC sägs enligt uppgifter vara beredda att erbjuda sin toppmålvakt Thibaut Courtois ett nytt kontrakt, efter att målvakten har jagats av bland annat FC Barcelona, Juventus och Real Madrid.

Chelsea FC är beredda att förlänga med stjärnmålvakten Thibaut Courtois uppger brittiska medier, detta skriver TMW. Den belgiske målvakten är uppvaktad av flera stora toppklubbar runt om i Europa och några av fotbollsvärldens stormakter är intresserade av belgaren, däribland FC Barcelona, Juventus och Real Madrid. Därför tar Chelsea nu det säkra före det osäkra och ser till att försöka försäkra sig om målvaktens framtida lojalitet genom att erbjuda honom ett förlängt kontrakt. Efter att ha börjat lite hackigt, så ser det ut om att den före detta Atlético Madrid-målvakten nu har lyckats komma överens med nye Chelseatränaren Antonio Conte.

För närvarande står Courtois på ett kontrakt med Londonklubben till juni 2019 och målvakten har hittills fått spela klubbens alla Premier League-matcher. Belgaren är blott 24 år gammal men har redan uppnått så mycket. Han började sin karriär i belgiska Genk, innan Chelsea kom och knackade på dörren. Men då han fortfarande var för ung blev han utskickad på lån till Atlético Madrid, där han stannade i tre år och utvecklades något otroligt, vilket gjorde att Chelsea 2014 valde att ta tillbaka målvakten och börja spela med honom på heltid i seniorlaget.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply