Chelsea erbjuder megalön till Eden Hazard

Chelsea erbjuder megalön till Eden Hazard

Hazard erbjuds superlön

Belgaren erbjuds en otrolig summa för att inte lämna Chelsea efter säsongen. Samtidigt ser Chelsea ut att missa spel i Champions League nästa år.

Det är ingen lätt situation som utspelas i Chelsea för tillfället. Man ligger hela åtta poäng bakom Tottenham Hotspur på fjärdeplats och det är osäkert om man spelar i Champions League nästa säsong. Det hela har gjort att flera spelare kan komma att lämna Stamford Bridge för spel på annat håll efter sommaren. Det har framför allt pratats om Thibaut Courtois och Eden Hazard som två spelare som kan komma att lämna klubben och det är framför allt den sistnämnde som man fruktar kan flytta.

Flera tidningar både i England och Spanien har under det senaste året pratat om en flytt för Hazard och det är framför allt Real Madrid som det pratas om. Chelsea vill dock inte gå måste om sin superstjärna och har därför erbjudit honom en otrolig lönehöjning. Enligt flera engelska tidningar ska Chelsea ha erbjudit Eden Hazard en lön på 350.000 euro i veckan. Belgarens lön skulle i så fall höjas med drygt 50 procent.

Skulle en flytt till Real Madrid närma sig sägs det bli en otrolig prislapp som marängerna får betala. Chelsea kräver långt över 100 miljoner euro för att sälja 27-åringen, en summa spanjorerna inte ska ha helt klart för sig om man vill betala.

Även Paris Saint-Germain ska ha visat intresse för Eden Hazard.

Kontrakt till 2020

Eden Hazard har fortfarande drygt två år kvar på sitt kontrakt. Den nuvarande lönen ligger på 240.000 euro i veckan och nu kan man alltså höja den till 350.000 euro. Tidigare har spelaren gått ut och sagt att han kommer förlänga och stanna hos The Blues. Det är dock oklart vad som kommer att ske om laget inte tar sig till Champions League under 2018/2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply