Chelsea bjuder 80 miljoner euro för Álvaro Morata

Chelsea bjuder 80 miljoner euro för Álvaro Morata

Chelsea höjer budet på Álvaro Morata

Real Madrids anfallare står med en fot utanför den spanska huvudstadsklubben och det mesta tyder på att det blir en flytt till Premier League i sommar.

Chelsea förbereder att höja sitt bud på Álvaro Morata, det rapporterar den Madridbaserade tidningen Diario AS under måndagen. Enligt AS kommer den engelska huvudstadsklubben presentera ett bud på 80 miljoner euro för spelaren som den gångna säsongen fick sparsamt med speltid i Real Madrid. Budet sägs innebära övergångssumma och samtliga bonusar inkluderade för att försöka övertala Madrid att sälja sin anfallare. I detta nu är budet dock inte tillräckligt för att en affär ska bli av. Real Madrid ska nämligen kräva 90 miljoner euro för spelaren då Zinedine Zidane räknar med Morata till nästa säsong.

Övergångens sägs bli klar under de kommande dagarna och även om Manchester United sägs ha intresse kvar att värva Morata komme spanjoren lämna för spel på Stamford Bridge. Morata kommer vid en överenskommelse mellan de båda klubbarna skriva på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande fyra eller fem säsongerna samtidigt som han förbättrar sin nuvarande lön i Real Madrid (sex miljoner euro netto).

Drar igång försäsongsträningen idag

Under måndagen drar Real Madrid igång med sin försäsongsträning och Álvaro Morata är på plats för att inleda ytterligare en säsong med Marängerna. Inom kort åker man även iväg på försäsongsturné till USA men skulle förhandlingarna med Chelsea vara långt gångna kommer spanjoren att stanna på hemmaplan.

Chelsea bjuder 80 miljoner euro för Álvaro Morata

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply