Chelsea ansluter i jakten på Antoine Griezmann

Chelsea ansluter i jakten på Antoine Griezmann

Londonklubben är beredd att kämpa för anfallaren

Chelsea ansluter till Manchester United i jakten på Atletico Madrids eftertraktade stjärnanfallare Antoine Griezmann efter att fransmannen bjudit på en riktigt fin insats för Frankrike under EM 2016 och vann den gyllene skon för flest antal gjorda mål.

Ännu en klubb har slutit upp i jakten på den hete stjärnanfallaren Antoine Griezmann och denna gång handlar det om Londonklubben Chelsea. Som vi på Silly Season Sverige tidigare har rapporterat om så har Manchester United redan visat sitt intresse och tränare Jose Mourinho sägs vara väldigt benägen att få värva den franske strikern, som han ser som en långtidsersättning för nuvarande klubbikonen Wayne Rooney.

Nu är det Chelseas tur att visa sitt intresse rapporterar The Telegraph. Enligt tidningen så skall Londonklubben vara beredda på att, i den kommande transferperioden, bjuda högre än Manchester United på vartenda bud som de kommer lägga på Atletico Madridförsvararen. Chelsea skall ha haft ögonen på Griezmann, som står under kontrakt med Madridklubben till 2021, och utvecklingen runt anfallaren sedan två år tillbaka.

Chelsea har haft svårt att få de anfallsstjärnor som de vill ha på sista tiden, då de redan försökt flertalet gånger att värva tillbaka belgaren Romelu Lukaku från Everton eller Real Madrids Alvaro Morata, men fått avslag. De har dock kunnat behålla stjärnskottet Diego Costa, som står under kontrakt med Londonklubben till 2019, någonting som inte stod skriver i sten. Den spanske anfallaren var nämligen nära på att återvända till sin gamla klubb Atletico och det var enbart detaljer som i slutändan höll honom kvar i London.

Ett försök att värva Griezmann kommer att bli dyrt för både United och City, Den hete anfallaren har en utköpsklausul på 100 miljoner euro i sitt kontrakt. Här finns dock en fördel för Chelsea, som skulle kunna göra en deal med Atletico om de fortfarande är intresserade av Costa.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply