Cahill tillbaka till Aston Villa?

Cahill tillbaka till Aston Villa

Gary Cahill kan återvända till Aston Villa

Just nu kämpar Aston Villa, även den här säsongen, för att ta steget tillbaka upp till Premier League. Och då kan de få meriterad hjälp.

Något som klubben redan hade ifjol, då John Terry fanns där. Nu verkar det dock som en annan Chelsea-profil kan återvända. För Cahill kan, 10 år efter att ha lämnar Aston Villa, återvända. Det efter att ha lämnat för Bolten, och sedan 2007-2008 gått till Chelsea, där han varit sedan dess.

Även Terry nära en återkomst i Villa?

SE ÄVEN: Rasmus Dahlin lön 2018

Chelseas förre mittback och lagkapten, John Terry, är just nu på väg mot en återkomst i klubben. Det efter att han pratat med engelsk media om att ha ”oavklarade affärer” i klubben.

Att det skulle bli en återkomst till Chelsea är inte så troligt. Men däremot verkar Terry vilja spela i Aston Villa igen. I en intervju med The Mail säger den förre landslagsmannen att han mer än gärna skulle vilja spela för Aston Villa igen.

– Jag hade verkligen en fantastisk tid där. Om jag inte får spela för Villa igen så var det i alla fall en bra tid där, men jag känner att jag har mer att uträtta, säger den just nu klubblöse Terry.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365