Bekräftar: Antonio Conte tar över Chelsea

bet365
Bekräftar: Antonio Conte tar över Chelsea

Antonio Conte tränar Chelsea nästa säsong

Efter en lång tid med rykten ska nu Roman Abramovich ha bekräftat att det blir Antonio Conte som tar över tränarposten nästa säsong.

Antonio Conte är klar som ny Chelsea-tränare till nästa säsong, det ska Roman Abramovich ha berättat för spelarna och de anställda inom klubben.

Den 46-årige tränaren har ett kontrakt som sträcker över sommaren med det italienska landslaget och har därefter fria tyglar att göra vad han vill. Enligt Daily Express kommer italienaren att skriva på ett avtal som sträcker sig över tre år med en lön på drygt 6 miljoner pund per säsong. Överenskommelsen ska ha ägt rum på en av Roman Abramovichs lyxbåtar i Monte Carlo där de båda skakat hand i slutet av diskussionerna.

Det har tidigare endast ryktats om att italienaren ska ta över Premier League-klubben men enligt både Daily Express och Corriere dello Sport är det hela nu klart efter att Abramovich ska ha meddelat det hela till spelare och andra anställa inom klubben.

Guus Hiddink kommer alltså att lämna tränarposten i sommar, men han kommer med största sannolikhet att stanna på Stamford Bridge, detta då Abramovich ska ha erbjudit den 69-årige holländaren en anställning inom klubben som en belöning för det fina klubb han gjort sen han tog över från Jose Mourinho.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply