Álvaro Morata i möte med Juventus om en återkomst

Álvaro Morata i möte med Juventus om en återkomst

Álvaro Morata på väg att lämna Chelsea?

Efter endast en säsong på Stamford Bridge kan Álvaro Morata komma att lämna Premier League. Detta för att återvända till Juventus där han tidigare spenderat två säsongen.

Álvaro Morata har inte haft det speciellt lätt under sitt första år i Chelsea. Det började bra men efter ett tag har spanjoren tappat formen och förpassats till bänken. Detta efter att Chelsea värvade in Olivier Giroud under januarifönstret. Den franske anfallaren har gjort att Morata fått sitta allt mer på bänken och enligt uppgifter vill Morata nu lämna Stamford Bridge i sommar.

Enligt flera brittiska och italienska tidningar, bland annat Tuttosport ska Morata ha meddelat att han vill lämna The Blues och det mesta tyder på att det blir en återkomst till Juventus om det blir en flytt från Chelsea. 25-åringen har tidigare spenderat två säsonger på Allianz Stadium där han trivdes väldigt bra och nu vill han alltså flytta tillbaka dit.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Álvaro Morata i Chelsea

Juventus ska vara villiga att hämta tillbaka anfallsstjärnan under sommaren men man betonar även att prislappen är väldigt hög. Chelsea betalade 66 miljoner euro för Morata den gångna sommaren och med ett kontrakt till och med sommaren 2022 blir det ingen billig historia om Morata återvänder till den gamla damen.

Nu har Morata även fångats på bild tillsammans med Juventus sportchef Fabio Paratici i Milano. Något som spär på spekulationerna om en flytt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply