Alexandre Pato kommer närmre Villarreal

LISTA- Världens dyraste spelare under 18 år - Pato
bet365

Villarreal håller på att köpa Alexandre Pato från Corinthians

Alexandre Pato har haft det tufft i karriären efter hans tidiga år i Milan. Sejourer i Corinthians, Sao Paolo och Chelsea har inte riktigt passat Pato och nu ser det ut som om han kommer prova på spel i La Liga.

Milan var ett fruktat lag i Europa runt 2010 med spelare som Zlatan Ibrahimovic, Andrea Pirlo och Alexandre Pato. Den då jättestora talangen hade smällt in hela 51 ligamål för Milan innan han ens hade fyllt 23 år. Allt talade för att han skulle bli en av världens främsta anfallare de kommande tio åren.

Men karriären har verkligen inte gått som han tänkt sig. Efter Milan valde han att flytta hem till Brasilien och Corinthians, en klubb han lånades ut från både till Sao Paolo och Chelsea. Tiden i Chelsea var den värsta då han knappt spelade och blev petad av juniorer flera gånger och det blev ingen fortsättning i London. Nu ser det istället ut som om Pato kommer hamna i Villarreal.

Köper 60% av Pato

Enligt Marca har Villarreal köpt 60% av Pato för knappt 30 miljoner kronor. Det sägs att Pato kommer spela för Villarreal i La Liga nästa säsong och därmed lämna Corinthians efter tre säsonger där.

Antonio Conte uppgavs faktiskt också vara intresserad av Pato, men ingen affär blev av.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply