Agenten: ”Jag har träffat Manchester City”

Kevin De Bruyne har den här säsongen gjort succé i Wolfsburg – något som gjort flera klubbar intresserade. Nu har belgarens agent avslöjat att han och Manchester City har träffats och diskuterat.

Under januarifönstret 2014 flyttade Kevin De Bruyne till Wolfsburg efter några minst sagt misslyckade år i Premier League och Chelsea, som mest innehåll utlåningar till Genk och Werder Bremen. I den tyska klubben, som fick betala hela 22 miljoner pund för belgaren, har det dock gått betydligt bättre och den offensiva mittfältaren har den här säsongen gjort hela tio mål och smått otroliga arton assist i Bundesliga, något som gör honom bäst av alla spelare i de fem största ligorna i Europa.

Manchester City har pratat med agenten
Precis som vanligt när en spelare gör succé i en lite mindre klubb har ”de stora vargarna” varit där och huggit och det har framför allt rapporterats om att Manchester City ska vara intresserade av De Bruyne, vars marknadsvärde efter den här fantastiska säsongen dessutom gått upp till 30 miljoner pund enligt transfermarkt.co.uk. Något som visat sig inte bara vara en massa lösa rykten från diverse tidningar. 23-åringens agent, Patrick de Koster, har nämligen uttalat sig om sin klients situation och säger faktiskt att han och Manchester City har träffats.

– Jag har träffat Manchester City och vi känner varandra. Jag har inte hört något från Manchester United men klart är att det är många klubbar som är intresserade av honom, säger de Koster enligt The Guardian.

”Trivs fortfarande väldigt bra”
Han avslöjade också att han inom de närmaste veckorna kommer åka runt i världen för att berätta om De Bruynes situation – även om det enligt agenten mest kommer handla om att informella möten och att De Bruyne, som också kopplats ihop med bland andra Chelsea, fortfarande trivs väldigt bra i Wolfsburg.

– Inom de närmaste veckorna kommer jag åka runt i världen för att berätta om Kevin men det är bara information för de klubbarna. Jag kommer prata med alla men han är fortfarande väldigt, väldigt lycklig i Wolfsburg och sättet de har tagit emot honom på sedan han kom från Chelsea.

– Hans fokus just nu ligger på att säkra Champions League-platsen så det är lite väl tidigt att ta några beslut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply